Ali Zogiani Me T Bijt mp3

ALI ZOGIANI ME T'BIJT - T'SHTUNEN MRAMJE

Play | Download

ALI ZOGIANI ME T'BIJT - 500 VJET

Play | Download

ALI ZOGIANI ME T'BIJT - OSMAN SEFA

Play | Download

ALI ZOGIANI ME T'BIJT - TY KOSOVE

Play | Download

Ali Zogejani and Hafir Plakiqi - Ma ke syrin prej kallkashi

Play | Download

Ali and Luan Zogiani - Isuf Gervalla

Play | Download

ALI ZOGIANI ME GRUPIN - GEGE E TOSKE

Play | Download

Ali Zogejani and Hafir Plakiqi - Jane betu Shqipetaret njeheri

Play | Download

Ali Zogejani and Hafir Plakiqi - Besim Ndreca

Play | Download

MLEQANI '97 - KUR N'BALLKAN PO NDIHEJ XHAMA

Play | Download

ALI DHE LUAN ZOGIANI ME GRUP - N'GRYK TE PEJES

Play | Download

MLEQANI - N'ATE LIMAN TE VLORES

Play | Download

ALI DHE LUAN ZOGIANI ME GRUP - KASTRIOTIT

Play | Download

VLLBARDHECI - UGUROLA PAJAZIT BRE DJALE

Play | Download

Shkelzen Morina e Sinan Gashi - Gjam po vjen nga Qyqavica

Play | Download

ALI DHE LUAN ZOGIANI - OJ KOSOVE SHPIRTI I LIRISE

Play | Download

ALI DHE LUAN ZOGIANI - FJALET S'PASKAN FUQI

Play | Download

ALIA DHE LUANI - PUSHKA KRISI U FLAKE QIELLI

Play | Download

NUREDIN DHE GZIM BYTYQI - SYLE REZALLA

Play | Download

Osman e Imer Sefa Besimi and Ali Grabovci me djal - "A ka djal"

Play | Download

ENVER BATLLAVA ADEM OSA RIZA SELIMI and REMI - KANGA NAGIM HERET KUR U QOVA

Play | Download

BAJRAM BAJA ME T'BIJT - ISMET JASHARI KUMANOVA

Play | Download

SAMIR K DHE VLL QORRI - ERDHA NGA TIRANA

Play | Download

Imer Osman e Besimi Gashi and Ali Grabovci me djal - "Mehmet Shpendi"

Play | Download

VLLZOGAJ - OSMAN GECI NGA LLAUSHA

Play | Download

AJRULLAHU DHE SELIMI - FSHATIT PREKAZ

Play | Download

MLEQANI E BATLLAVA - T'EJTEN MRAMJE

Play | Download

1996 ALI DHE HAZIR KRASNIQI - N'MITROVIC KUR RREHI TELI

Play | Download

VLLPLAKIQI DHE VLLZOGAJ - MOJ SHKODER

Play | Download

Tbijt e Nipat e Sef Mleqanit - "Flakë e Kuqe"

Play | Download

HILMI DHE TAHIR GASHI ME GRUP - BAJRAM CURRI

Play | Download

MLEQANI'97 - DY TUPANA N'DERE TE KULLES

Play | Download

Shkelzen Morina and Tbijt e Beqir Sefes - "O Ibrahimi"

Play | Download

Sinan Gashi dhe Grupi - Ti na erdhe Pavarsi

Play | Download

VLLGASHI - AGUSTINI

Play | Download

FATMIR BAJRA ME LABINOTIN E LULZIMIN - ME PUSHKE N'DORE

Play | Download

AELMAZI E XHEMA ME ABOKEN - N'ATE PREKAZ T'ADEM JASHARIT

Play | Download

Xeni dhe Bijt e Beqës - Jam Isë Boletini

Play | Download

HALILI ME ISEN - CEN MAXHUNI (komplet)

Play | Download

ENVER BATLLAVA ADEM OSA RIZA SELIMI and REMI - KANGA NEPER FUSHAT E KOSOVES

Play | Download

VALENTINI DHE AGRONI - OJ TOKA E KOSOVES

Play | Download

MLEQANI - 2 KORRIK

Play | Download

VLLBAJRA - VAJTIMI I KADRI BISTRICES

Play | Download

Osman Sefa e Naim Krasniqi - "N´agim heret"

Play | Download